Wat is het precies? 

De term “Workspace2Go” verraad het al een beetje, uw werkplek kunt u gewoon meenemen naar waar u wilt! Het stelt uw medewerkers in staat hun werk overal en altijd te kunnen uitvoeren. Geen beperkingen van locatie, tijd of type apparaat, gewoon altijd veilig toegang tot uw bedrijfsinformatie en applicaties. Door deze manier van werken verhoogt u niet alleen de efficiëntie en flexibiliteit van uw organisatie, maar u haalt ook het maximale rendement uit uw ICT investeringen.

Zo kunt u zich richten op belangrijkere zaken, uw werk!

Vraagt u zich af wat Workspace2Go voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden van ons platform.

Uw werkplek, overal en altijd

De Workspace2Go desktop is een werkplek totaal concept wat u en uw organisatie in staat stelt zorgeloos te werken en dat allemaal voor een vaste prijs per maand, per gebruiker.
Naast een basis set aan standaard meegeleverde applicaties is het ook mogelijkheid uw eigen bedrijfsapplicaties en data, zowel lokaal als uit de publieke cloud, toe te voegen aan uw werkplek.

U beschikt zo over volledige controle over al uw informatiesystemen en bedrijfsdata, die zijn met deze oplossing veilig ondergebracht in uw “eigen” datacenter.
Ook het onderhoud op de alle systemen wordt voor u gedaan als onderdeel van de dienstverlening op het Workspace2Go platform.
Het zelf moeten uitvoeren van updates, patches en back-ups zijn zaken die wij volledig voor u verzorgen.

Een dienst van IT-Concern

Workspace2go is onderdeel van het ICT portfolio van IT-Concern, een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om uw Cloud gebaseerde ICT-infrastructuren.
Vanuit de ervaringen opgedaan in de laatste decennia is het Workspace2Go platform ontstaan om ook kleinere organisaties een mogelijkheid te bieden kosten efficient gebruik te maken van cloud maatwerk oplossingen.

Wilt u weten wat IT-Concern naast het Workspace2Go platform nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons of kijk op www.it-concern.nl