Veel gestelde vragen

Kan ik ook op een Ipad werken met Workspace2Go?

Ja hoor geen probleem, gewoon de Citrix Receiver downloaden uit de AppStore en daarna naar de inlog pagina van Workspace2Go gaan.

Kan ik ook scannen naar mijn mailbox vanuit mijn multifunctional?

Ja, dat kan. Op de multifunctional kun je een adreslijst invoeren waar je eigen e-mail adres in staat. Op het moment dat je gaat scannen kies je uit de lokale adreslijst de mailbox waar je de scan naar toe wilt sturen. Maak je gebruik van het Cloud Connect pakket zit de gehele lijst van jou en je collega’s al in het adresboek van de multifunctional.

Is mijn verbinding en data wel veilig?

Ja, de verbinding tussen jou en je Workspace2Go Desktop omgeving is beveiligd. Dit gaat doormiddel van een certificaat en een zogeheten https:// verbinding. Het enige waar je goed voor moet zorgen is een sterkwachtwoord gebruiken om in te loggen!

Wat is een sterk wachtwoord?

Een sterk wachtwoord is een wachtwoord wat bestaat uit meer dan alleen letter. Zo kun je bij het verzinnen van een wachtwoord ook leestekens, getallen en grote en kleine letter door elkaar gebruiken. Dus gebruik in een wachtwoord bijv. een @ een uitroepteken en getallen.

Ik heb geen Wifi wat nu?

Geen probleem, je kunt gewoon de Workspace2Go omgeving benaderen zonder dat je Wifi ter beschikking hebt. Het Worspace2Go platform maakt gebruik van Citrix technologie die alleen maar beeldscherm informatie en toetsenbord informatie over het internet verstuurd. Let op!: hou rekening met de kosten van je dataverbinding (3G/4G) die je mobiele telefoon provider aan je berekend!

Werkt het ook met een Android tablet?

Ja hoor geen probleem. Het Workspace2Go platform werkt op alle systemen waar een zo geheten Citrix Receiver voor beschikbaar is. Dus Windows, Android, MacOS en iOS worden volledig ondersteund.

Ik wil een bedrijfsapplicatie toevoegen aan mijn Cloud omgeving?

Heeft u nog een server waar een bedrijfsspecifieke applicatie op staat? Verhuis hem naar het Workspace2Go platform! Onze applicatie hostingsdienst biedt u de mogelijkheid uw bedrijfsapplicatie bij ons op het Cloud platform te plaatsen. Wij zorgen er voor dat uw applicaties wordt gekoppeld aan uw omgeving en u heeft geen omkijken meer naar uw updates (Operating Systeem) en de back-up van uw data.