Hosted desktops in de Cloud

Veilig, efficiënt en zorgeloos! Een Workspace2Go werkplek is speciaal voor u en uw organisatie op maat gemaakt, maar wel gestandaardiseerd. Iedereen werkt dus met de zelfde omgeving ongeacht het type apparaat of locatie.

Zorgeloze werkplek

De virtuele werkplek van Workspace2Go betekent geen gedoe met installeren en onderhouden van applicaties of de updates van uw PC. Gewoon via uw browser inloggen op Workspace2Go en u kunt beginnen met u werk.
Het maakt ook niet uit van welk apparaat u opstart, of het nu uw tablet thuis is, uw laptop van het werk, of gewoon ergens in een internet café, overal heeft u uw informatie veilig onder handbereik.

Wat biedt het?

Het Workspace2Go platform biedt u en uw organisatie alles wat je van een werkplek mag verwachten. Optimaal beschikbaar, op maat ingericht en flexibel, maar bovenal veilig.
Het biedt u de mogelijkheden uw medewerkers optimaal te laten presteren. Daarnaast betaald u per maand per gebruiker en kunt flexibel gebruikers toevoegen of verwijderen, en ontvangt 1 keer per maand een factuur voor alle diensten. IT made easy!