Extra diensten toevoegen?  

Wij hebben een grote portfolio als het gaat om het leveren van complementaire diensten voor uw ICT. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Hieronder slechte een kleine greep uit onze diensten.
Naast deze diensten zijn wij ook gecertificeerd partner voor het leveren van hardware en software. In dat assortiment treft u een groot aantal topmerken aan zoals Dell, HP, Fortinet, Juniper, Microsoft (Office365), Citrix, Ivanti en vele anderen.

Advies & Projecten

Ook voor advies en projecten op uw bestaande ICT-infrastructuur kunt u bij ons terecht! Onze (Cloud) consultants en project engineers hebben jaren lange ervaring in het uitvoeren van migraties en implementatie binnen complexe ICT-infrastructuren. Ze zijn gecertificeerd en specialiseert op het inrichten en ondersteunen van producten van onder andere Microsoft, Citrix, en VMWare.

IT-beheer diensten

Als u zelf niet de kennis heeft of de capaciteit om uw ICT-infrastructuur te beheren bieden wij u proactieve beheerdiensten.
Onze professionals staan indien gewenst 7 x 24 gereed om uw ICT-infrastructuur optimaal te laten werken.

Private Clouddiensten

Ook op het gebied van Private Cloud kunt u bij ons aankloppen. Reeds vele klanten hebben wij succesvol geholpen bij het realiseren van hun Private Cloud, gebaseerd op o.a. Microsoft en Citrix.
Indien gewenst kunt u additionele diensten toevoegen van Workspace2Go zoals Cloud-Back-up of Cloud Monitoring.